Rea!
Benders Betongpanna, Palema 2-kupig ytbehandlad

Benders Betongpanna, Palema 2-kupig ytbehandlad

8,38 kr11,50 kr 7,54 kr10,35 kr

Rensa

Produktbeskrivning

Bender Palema är en tvåkupig takpanna med klassiskt utseende som passar alla tak. Den tvåkupiga takpannan är den mest sålda pannan i Sverige sedan 60-talet. Benders Palema är det mest lättlagda taket för dig! Benders ytbehandlade takpanna är i grunden en helt genomfärgad takpanna med Benderit ytbehandling för att yttligare framhäva färgen på taket. Ytbehandlingen är speciellt framtagen för att appliceras på betongtakpannor och har en mycket lång livslängd. Benderit är en egenutvecklad och producerad färg vilket säkerställer högsta kvalité Alla produkter ytbehandlas 2 gånger.

Normalt kommer 5% av pannorna gå till spill, kapning och kross vid leverans. Önskas snabbare leverans än 10 dagar så går det att få snabbleverans. Även taklyft kan beställas och då krediteras pallarna om 70 kr/st inklusive moms. Beställs inte taklyft debiterar Benders en returfrakt om pallarna önskas lämnas tillbaka.

Vi kommer avrunda din beställning till närmaste hel- eller halvpall (240 st / 120 st per pall/halvpall). Vill du beställa ett ojämt antal så tillkommer en brytkostnad om 282 kr inklusive moms enligt Benders prislista.

Mer information

Serie

Palema

Färg

Brun, Flash grön/svart, Flash mellangrå/granit, Flash tegelröd/brun, Grön, Gul, Ljusgrå, Mellangrå, Röd, Svart, Tegelröd, Vinröd

Bredd (mm)

330

Längd (mm)

420

Bygglängd (mm)

375

Byggbredd (mm)

300

Bygghöjd (mm)

75

Taklutning

Min 14°

Läktavstånd (mm)

375

Antal per kvm

8,9

Antal per pall

240

Antal kvm per pall

26,97

Vikt per kvm

36

Vikt per pall

1040

Tillverkarens hemsida
Garantier

2 års produktgaranti

Leveranstid

3-4 vardagar

Leveranssätt

Hemleverans

Leveransvillkor

Frakt tillkommer

Art. nr. SE00040000. Kategori: . Brands: .

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.