Rea!
desire-l
desire-m

Stala heltäckande Diskbänk, Desire måttanpassad

14.000,00 kr 12.000,00 kr

Produktbeskrivning

Stala Desire är en heltäckande måttanpassad diskbänk med två olika lådalternativ med kantiga hoar. Ytterligare tillbehör finns att beställa mot tillägg. Den heltäckande måttanpassade diskbänken är av rostfritt stål, är hygienisk, tål fukt utmärkt och är även lätt att hålla ren. Desire förenar det vackra och det praktiska, rostfritt stål, keramik och trä. Du har nu möjligheten att måttanpassa din heltäckande diskbänk till ditt kök istället för tvärt om och får på köpet ett uppseendeväckande inredningselement i hemmet. Den heltäckande måttanpassade diskbänken levereras med rak eller upphöjd kantprofil som standard i 600, 610, 620 eller 700 mm bredd. Ytterligare möjligheter för öppning av häll i den heltäckande måttanpassade diskbänken finns att beställa mot tillägg. Den heltäckande måttanpassade diskbänken kan även levereras med ett hål för köksblandare utan någon extra kostnad. Då följer även en förstärkning med som fästes mellan diskbänken och köksblandaren för extra stabilitet.

Den heltäckande måttanpassade diskbänken från Stala levereras med vattenlås och korgventiler. Skärbräda, avrinningskärl, diskmedelspump, hjälpho och vajer till bottenventil går att beställa som extra tillbehör till din heltäckande måttanpassade diskbänk.

Längd: 800-3000 mm
Bredd: 600, 610, 620 eller 700 mm
Tjocklek: 15, 30, 40 eller 50 mm

Önskar du ett annat utseende på din heltäckande måttbeställda diskbänk så rekommenderar vi att du tittar på en Stala Seven heltäckande måttanpassad diskbänk med andra alternativ på hoar och disklådor.

Beställning av din heltäckande måttanpassade diskbänk görs efter att en ritning tagits fram med Stalas speciella planeringsprogram där du själv ritar hur din heltäckande måttanpassade diskbänk ska se ut samt vilka tillbehör du önskar beställa. Ritningen skickar du in till oss på e-mail eller så kontaktar du oss på telefon 031-778 46 00. Har du svårt att förstå hur du ska använda planneringsprogrammet eller om du har andra frågor om din heltäckande måttanpassade diskbänk så kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Priset på din heltäckande måttanpassade diskbänk får du fram i planeringsprogrammet inklusive förpackningstillägg. Vi bjuder på frakten från Finland där den måttanpassade diskbänken tillverkas. Inom två veckor från beställning så har du din heltäckande måttanpassade diskbänk från Stala hemlevererad med Schenker.

Art. nr. 3. Kategori: . Brands: .

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.