Kan restnoteras

Stala Seven Heltäckande Diskbänk Måttanpassad

6.951,00 kr

Kan restnoteras

Kategori: Varumärke: Leveranstid: Leveranssätt:

Stala Seven är en heltäckande måttanpassad diskbänk med sex olika lådalternativ som standard. Ytterligare tillbehör finns att beställa mot tillägg. En måttbeställd diskbänk är av rostfritt stål, är hygienisk, tål fukt utmärkt och är även lätt att hålla ren. Utgångspunkten för planeringen har varit de dagliga sysslorna i köket. Du har nu möjligheten att skräddarsy din heltäckande diskbänk till ditt kök istället för tvärt om till priset av en heltäckande diskbänk av standardformat. Diskbänken levereras med rak eller upphöjd kantprofil som standard i 600, 610 eller 620 mm bredd. Det går även att beställa 635 mm bredd för att passa nya IKEA stommar. Ytterligare möjligheter för öppning av häll finns att beställa mot tillägg vilket gör diskbänken perfekt för ditt nya IKEA-kök. Diskbänken kan även levereras med ett hål för köksblandare utan någon extra kostnad. Då följer även en förstärkning med som fästes mellan diskoarna och köksblandaren för extra stabilitet.

I leveransen från Stala så ingår vattenlås och korgventiler. Skärbräda, avrinningskärl, diskmedelspump, hjälpho och vajer till bottenventil går att beställa som extra tillbehör.

Längd: 800-3000 mm
Bredd: 600, 610, 620 eller 635 mm
Tjocklek: 30 eller 40 mm

Beställning av din heltäckande måttbeställda diskbänk görs efter att en ritning tagits fram med Stalas speciella planeringsprogram där du själv ritar hur din diskbänk ska se ut samt vilka tillbehör du önskar beställa. Ritningen skickar du in till oss på e-mail eller så kontaktar du oss på telefon 031-778 46 00. Har du svårt att förstå hur du ska använda planeringsprogrammet eller om du har andra frågor om din diskbänk så kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Priset på din måttbeställda diskbänk från Stala får du fram i planeringsprogrammet inklusive förpackningstillägg. Vi bjuder på frakten från Finland där diskbänken tillverkas. Inom två veckor från beställning så har du en Stala måttbeställd diskbänk hemlevererad med Schenker eller DHL.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.