Arne Arnessen, Stockholm

Hej Peter! Vi tycker du har gjort ett fantastiskt jobb. Du är saklig, pålitlig, vederhäftig, noggrann. Dessutom med en produkt vars pris är minst sagt prisvärd. Fick bänken i förgår i en utmärkt förpackning, den bästa hittills och med biutrustning som hade alla delar och inga fel. Och allt detta till ett pris, som ligger långt under övriga konkurrenters. /Arne Arnesen

Irena, Sollentuna

Hej Peter! Du är fantastiskt! Du räddade min helg och mitt kök. Tack så jättemycket för allt. Önskar dig en underbar helg och stor lycka till med affärerna. Hälsningar, Irena

Johan & Anna, Bjärred

Hej Peter! Vad ska man säga.. Bra pris, fantastisk service, tillgänlighet, snabba besked, hållen leveranstid och en grymt bra produkt. Ska promota er på nätet vad jag kan. Tack från två mycket nöjda kunder.

Klas, Helsingborg

Tack, jag är mycket nöjd. Tack för smidig hantering när Schenker lyckades köra över den första leveransen. Jag har mottagit fakturan och betalar så fort som möjligt.

Adam, Uddevalla

Fick diskbänken igår och även om det blev dyrare än jag tänkt så är jag fantastiskt nöjd med resultatet. Verkligen en fin bänkskiva du levererat och behöver jag något kompletterande i framtiden kommer jag vända mig till dig.

Ha det gott!

Mia, Mariefred

Oj! Vilket snabbt svar! Tack för snabb och bra service! 🙂 Vi tar och betalar med faktura. Va trevligt med snabb leverans! Tack också för att du ritade ”till” den svetsade innerhörnen. Ha det gott! Mia (Anna-Maria)

Lars, Åkersberga

Hej, Peter! Vill bara rikta ett stort tack för snabb leverans och bra service i övrigt, återkommer gärna om det blir aktuellt. Dörrarna är på plats och verkar fungera alldeles utsökt. Fakturan betalas i dagarna.

Magnus, Vänersborg

Tack för en bra och snabb hantering och leverans! Även jättebra service!

Birgit, Löderup

Nu har jag fått diskbänken och jag är mycket nöjd. Tack för all hjälp och vänligt bemötande. Jag har lagt ert företag i min ”favorit”-lista!

Pia, Åryd

På några få dagar fick jag diskbänken. Leverantören ringde före leverans. Jag är mycket nöjd!

Anders, Gävle

Tack för god service och ett vänligt bemötande

Richard, Stockholm

Måste säga att jag är djupt imponerad av det sätt ni hanterat denna relativt lilla order. Proffessionellt, snabbt, korrekt. Hatten av!

Gunnel, Enköping

Stort tack för er insats. Det var verkligen fin service.

Tove, Norrtälje

Jag har fått min leverans nu, lika snabba som vanligt, tack för det.

Janne, Enskede

Jag har fått diskbänken idag och vill tacka för ett fantastiskt snabbt beställnings-förlopp hos Er samt en mycket bra service.

Barbro, Stockholm

Tack! Vilket super företag!

Att jag inte vetat om Er tidigare!

Jan, Västerås

Kundservicen och leveranserna har fungerat fantastiskt bra. Ett otroligt bra bemötande när jag ville lämna tillbaka den första diskbänken, och en fantastiskt snabb leverans av en ny diskbänk!

Kai, Sävedalen

Tack för väl utfört jobb och trevligt bemötande!

Jenny, Uppsala

Nu har jag beställt ho & blandare. Tänkte bara tacka för er otroligt goda och snabba service!

Sonja, Sundbyberg

Stort tack till Silvia på Kundtjänst som hjälpte oss mycket.

Jörgen, Nässjö

Pumpen kom i dag. Snabbt och effektivt, sådant gillar jag.

Roy, England

Just a quick note to say how very impressed I am with your quality of service. You have exceeded my expectations every step along the way. Thanks a lot!

Jonny, Stockholm

Tack för perfekt service och trevligt bemötande.

Christine, Sollentuna

Tack så jätte mycket för all hjälp! Golvet kom precis så nu hinner vi lägga in det tills hantverkarna kommer imorrn och sätter köket. Tack igen och ha det gott!

Cecilia, Tyresö

Nu vet vi var vi ska vända oss för Blancoprodukter i framtiden, tack för utmärkt service och snabba leveranstider!

Erica, Stockholm

Vi fick leveransen och är mycket nöjda. Återkommer eventuellt med en beställning till av samma golv.

Anna-Maria, Mantorp

Ville bara tala om att golvet kom i måndags eftermiddag, och ligger nu på plats! Resultatet blev kanon, och det var värt väntan! Ville passa på att tacka för jätte god service! Hela huset ska renoveras så vi kommer nog höra av oss till er fler gånger! Ha en trevlig påsk!

Caroline, Kumla

Blandaren är uthämtad och pengarna är inbetalda. Ett stort tack för hjälpen. Jag rekommenderar er vitt och brett till mina vänner. Glad påsk!

Christer, Sollentuna

Tack för snabb och korrekt leverans! Verkligen bekvämt att handla via ”nätet” och få levererat till dörren. Glad Påsk!

Niklas, Sigtuna

Stenen leverades nyss, allt var komplett. Tack för bra service!

Hanna, Ekerö

Jag är mycket tacksam och nöjd över er snabba handlingskraft och tillmötesgående attityd. Stort tack för er hjälp!

Michael, Umeå

Allt är levererat, monterat och klart till stor belåtenhet. Tack!

Mona, Borås

Igår hämtade jag mina bänkskivor. Killarna på stenhuggeriet var hur hjälpsamma som helst och sent igår kväll kom skivorna på plats. Sååååå fina!! Jag ville bara säga att jag tycker ni har varit trevliga och proffsiga att handla av, och kommer bänkskivor på tal kommer jag varmt att rekommendera er. Tack och God Jul / Mona

Håkan, Västerås

Jag får tacka så väldigt mycket för er hjälp. Inte nog med att ni skickade diskbänksmåtten jag behövde, ni skickade även .dxf och .dwg filerna. Jag beställer bänken av er tack vare detta.