Snabba leveranser
När du har lagt en order hos oss så jobbar vi för att du ska få dina produkter så fort som möjligt. Givetvis påverkas vi av störningar från externa parter. Men då merparten av produkterna levereras direkt från våra leverantörer och tillverkare så är våra leveranstider svårslagna.

Kända varumärken
Det är viktigt för oss på Fondamenta att samarbeta med företag som tillverkar högkvalitativa produkter med bra garantiåtaganden vid eventuella fel. Därför har vi uteslutande valt att erbjuda dig som kund produkter från välkända varumärken eller tillverkare som vi litar på.

Säkra betalsätt
Vi har många säkra betalsätt för att du ska känna dig trygg att handla av oss. Våran betalväxel hanterar både kort och direktbetalning till din internetbank med 3D Secure och SSL (Secure Sockets Layer). Eller varför inte handla mot faktura. Du får då dina varor tryggt och säkert innan du behöver betala fakturan.

God service
Att ge våra kunder en god service är något som vi blivit kända för genom åren. Önskar du en offert eller tips inför ett köp så svarar vi oftast inom några timmar. Behöver du hjälp med din produkt efter ett köp så behöver du heller inte vara orolig för att bli lämnad i sticket. God service helt enkelt. Både före och efter ditt köp.

Bra priser
Vi håller hellre ett lägre pris än att ge dig ”höga” falska rabatter. Vi kommer aldrig vara den billigaste aktören på marknaden, men ej heller den dyraste. Detta kallar vi för bra priser.

Fraktfritt
Merparten av vårt produktsortiment levereras hem till dig fraktfritt. Antingen med lastbil eller med postpaket till ditt närmsta utlämningsställe. För vissa produktgrupper tillkommer en frakt och detta framgår då på varje enskild produkt.